RUILEN & RETOURNEREN

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel zorg gemaakt en verzonden. Het kan voorkomen dat het product niet voldoet aan je verwachting, dat is jammer, maar het is geen probleem om je product te retourneren binnen 14 dagen. De retourkosten zijn voor de klant.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@studioapril.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op:
Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Hiermee bedoelen we producten die bedrukt worden met eigen naam, tekst of afbeeldingen. Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde gegevens gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourneren doe je zo:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

2. Stuur een mail naar info@studioapril.nl en geef aan welk product en waarom je wilt retourneren.  

3. Verpak de artikelen en zorg dat de factuur erbij zit.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Studio April
Wilgenlaan 22
2161 ML Lisse

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten.

© 2019 - 2024 Studio April | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel