Bestaande kaart of poster laten personaliseren
Als je op onze site een leuke kaart of poster hebt gezien, kan deze naar wens worden aangepast. Vul de gegevens in die jij op het ontwerp wilt hebben en plaats vervolgens je bestelling. Wil je iets anders aanpassen dan de naam of datum, bijvoorbeeld de kleur, stuur dan even een mailtje. Een kleine aanpassing kan vaak zonder extra kosten worden gedaan.

Geboortekaarten bestellen
1. Vul de verwachte naam en geboortedatum in
2. Plaats en betaal de bestelling
3. Je ontvangt een digitale proefdruk per mail
4. Als de digitale proef akkoord is ontvang je een papieren proefdruk, samen met de enveloppen
5. Na de bevalling mail je de gegevens
6. De kaarten worden naar je verzonden

Betaling
Op dit moment kun je alleen voor de betaalwijze 'vooraf overmaken' kiezen. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail met de betaalgegevens. Zodra de betaling is voldaan is je bestelling definitief. Als je pakket is verzonden ontvang je een nieuwe mail en kun je het volgen via Track & Trace van PostNL.


Digitale proef
Op het ontwerp van verhuiskaarten, geboortekaartjes en -posters staan vaak veel gegevens. In deze gevallen sturen wij je eerst een digitale proef via de mail. Na jouw akkoord op het ontwerp zal het gedrukt en verzonden worden. Bij eenvoudigere ontwerpen met alleen een naam en een datum is deze dubbele check vaak niet nodig.
Wil je sowieso eerst een digitale proef ontvangen? Meld dit dan bij de opmerkingen tijdens het bestelproces. Je ontvangt de proef na binnenkomst van de betaling.


Heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@studioapril.nl

© 2019 - 2020 Studio April | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel