Werkwijze

Kaarten

Bestaande kaart laten personaliseren
Als je op onze site een leuke kaart hebt gezien, kan deze naar wens worden aangepast. Teksten, kleuren en eventueel foto’s kunnen aangepast worden. Je kunt de kaart bestellen via de bestelpagina of door een mailtje te sturen naar info@studioapril.nl. De prijzen voor het personaliseren van een kaart staan op de pagina tarieven.
Nadat je bestelling bij ons binnen is ontvang je zo snel mogelijk een eerste opzet van de kaart en sturen we de betaalgegevens. Zodra het bedrag op onze rekening staat is je bestelling definitief. Pas als je helemaal tevreden bent met de kaart wordt deze gedrukt en naar je verstuurd.

Ontwerp naar eigen wens
Wil je een kaart die speciaal voor jou is ontworpen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@studioapril.nl en we komen samen tot een uniek ontwerp. De prijzen hiervoor kun je vinden op de pagina tarieven. Voor het maken van een uniek ontwerp berekenen we een meerprijs die afhankelijk is van je wensen.

Logo’s, huisstijlen en reclame

Op zoek naar en nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Ook hierbij kan Studio April je helpen. Stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@studioapril.nl en we komen samen tot een uniek ontwerp.