Naast het ontwerpen van de producten voor onze webshop werken we regelmatig aan opdrachten voor particulieren en bedrijven. Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp? Misschien kunnen wij je helpen, stuur gewoon even een berichtje!

Voor particulieren
Wil je een product uit de shop met een eigen ontwerp? Dat kan! Stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@studioapril.nl en we bekijken de mogelijkheden. Voor het maken van een uniek ontwerp berekenen we een meerprijs die afhankelijk is van jouw wensen.

Een kleine aanpassing in een bestaand ontwerp, zoals het aanpassen van een kleur, kan vaak kosteloos worden gedaan. Geef dit aan bij 'opmerkingen' tijdens het bestelproces.

Voor bedrijven
Op zoek naar en nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Of wil een opvallende flyer? Ook hierbij kan Studio April je helpen. We maken regelmatig ontwerpen voor zakelijke doeleinden. Denk aan posters, flyers, logo's en uitingen voor social media en websites. We denken graag met je mee! Stuur vrijblijvend een mailtje met je wensen en/of vragen.
Hieronder volgen enkele voorbeelden van ons werk.

    

  

    

© 2019 - 2021 Studio April | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel