Bestaande kaart of poster laten personaliseren
Als je op onze site een leuke kaart of poster hebt gezien, kan deze naar wens worden aangepast. Teksten en eventueel foto’s kunnen aangepast worden. Je kunt de kaart of poster bestellen via de shop of door een mailtje te sturen naar info@studioapril.nl.
Je ontvangt een mail met de betaalgegevens en zodra de betaling is voldaan is je bestelling definitief. Nadat je bestelling bij ons binnen is ontvang je zo snel mogelijk een digitale proef. Pas als je helemaal tevreden bent met de kaart of poster wordt deze gedrukt en naar je verzonden.

Levertijd en verzenden
De gepersonaliseerde producten worden handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Voor de standaard producten streven wij ernaar om je bestelling binnen 3 - 5 werkdagen te verzenden na jouw akkoord op de digitale proef. Je ontvangt een mail zodra je bestelling verzonden is, in deze mail vind je ook de Track & Trace code van je pakket.

Verzenkosten
De meeste producten passen door de brievenbus en worden verzonden als brievenbuspakketje. Het tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €4,00. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een brievenbusdoos verzonden kunnen worden geldt een tarief van €6,75.

Ontwerp naar eigen wens
Wil je een kaart of poster die speciaal voor jou is ontworpen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@studioapril.nl en we komen samen tot een uniek ontwerp. Voor het maken van een uniek ontwerp berekenen we een meerprijs die afhankelijk is van je wensen.

Logo’s, huisstijlen en reclame
Op zoek naar en nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Of een opvallende flyer? Ook hierbij kan Studio April je helpen. Stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@studioapril.nl en we komen samen tot een uniek ontwerp.

© 2019 - 2020 Studio April | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel